Vacature

Dossierbeheerder M/V

Van den Abeele - Janssen BV is een jong en dynamisch accountantskantoor te Drongen bestaande uit een zestal accountants, belastingconsulenten en medewerkers. Om ons kantoor uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dossierbeheerder.

Functie:
Als dossierbeheerder draagt u de verantwoordelijkheid over uw klantendossiers. In samenwerking met een team van boekhouders en accountants verzorg je de boekhouding van A tot Z van uiteenlopend cliënteel. Naast inboekwerk en diverse aangiftes, sta je in voor de verwerking van de jaarlijkse afsluitingen en het opmaken van de jaarrekeningen. Je adviseert klanten bij bepaalde optimalisaties. 

Uw profiel:
- Bachelor en/of master in de richting Accountancy & Fiscaliteit
- U werkt zeer nauwgezet, bent organisatorisch sterk en werkt planmatig om kwaliteitsvol werk af te leveren
- Computervaardig 
- Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed
- Minimum 3 tot 5 jaar ervaring vereist
- Erkenning of stagiair BIBF/IAB is een groot pluspunt
- Deeltijds bespreekbaar

Ons aanbod:
- Een aangename werksfeer met kansen om zichzelf te ontplooien
- Een open en jonge bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing
- Een aantrekkelijke werkplek nabij Gent met aandacht voor het welzijn van onze medewerkers
- Degelijke opleiding en begeleiding
- Flexibele werkuren met oog voor work-life balance
- Een degelijke verloning

Interesse om als dossierbeheerder professioneel aan de slag te gaan bij ons?
Stuur uw volledige CV via mail naar Sofie Van den Abeele

 

De Balanscentrale, onderdeel van de Nationale Bank van BelgiŽ (NBB), voert vanaf januari 2022 wijzigingen door die een impact kunnen hebben op de manier waarop u een jaarrekening neerlegt. Een neerlegging op papier is niet meer mogelijk, online wordt eenvoudiger.

De programmawet van eind 2021 voert een nieuwe responsabiliseringsbijdrage in voor werkgevers met een groot aantal werknemers op invaliditeit. Hoe kunt u die bijdrage vermijden?

Bestuurdersmandaten in een naamloze vennootschap of besloten vennootschap mogen niet in een arbeidsovereenkomst gegoten worden. Wat niet betekent dat een bestuurder geen werknemer zou kunnen zijn, maar evident is het niet.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]