Vacature

Dossierbeheerder M/V

Van den Abeele - Janssen BV is een jong en dynamisch accountantskantoor te Drongen bestaande uit een zestal accountants, belastingconsulenten en medewerkers. Om ons kantoor uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dossierbeheerder.

Functie:
Als dossierbeheerder draagt u de verantwoordelijkheid over uw klantendossiers. In samenwerking met een team van boekhouders en accountants verzorg je de boekhouding van A tot Z van uiteenlopend cliënteel. Naast inboekwerk en diverse aangiftes, sta je in voor de verwerking van de jaarlijkse afsluitingen en het opmaken van de jaarrekeningen. Je adviseert klanten bij bepaalde optimalisaties. 

Uw profiel:
- Bachelor en/of master in de richting Accountancy & Fiscaliteit
- U werkt zeer nauwgezet, bent organisatorisch sterk en werkt planmatig om kwaliteitsvol werk af te leveren
- Computervaardig 
- Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed
- Minimum 3 tot 5 jaar ervaring vereist
- Erkenning of stagiair ITAA is een groot pluspunt
- Deeltijds bespreekbaar

Ons aanbod:
- Een aangename werksfeer met kansen om zichzelf te ontplooien
- Een open en jonge bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing
- Een aantrekkelijke werkplek nabij Gent met aandacht voor het welzijn van onze medewerkers
- Degelijke opleiding en begeleiding
- Flexibele werkuren met oog voor work-life balance
- Een degelijke verloning

Interesse om als dossierbeheerder professioneel aan de slag te gaan bij ons?
Stuur uw volledige CV via mail naar Sofie Van den Abeele

 

Als een werknemer kosten maken in opdracht van, of ten voordele van zijn werkgever, dan zal de werkgever die kosten in principe terugbetalen. Dergelijke betalingen zijn 'kosten eigen aan de werkgever'. Ze zijn niet belastbaar in hoofde van de werknemer en zijn gewoon aftrekbaar in hoofde van de werkgever. In principe moet de werknemer de echtheid en het bedrag van de uitgave bewijzen, maar er bestaan uitzonderingen, zoals voor verblijfskosten.

Beheert u uw klantrelaties nog via Excel? Laat het nieuwe jaar het signaal zijn om over te stappen naar een professioneel crm-systeem. Want customer relationship management is een topprioriteit in elk bedrijf, en daar hoort een toptool bij.

Wordt u opgeslorpt door uw werk? Lijdt uw gezin onder uw ondernemerschap? Vreest u een burn-out of depressie? Dit artikel geeft u vijf bruikbare tips om de balans tussen werk en privé te bewaren.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]